<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!-- generator="استوديو خبر (سيستم جامع انتشار خبر و اتوماسيون هيئت تحريريه) نسخه 3.0" -->
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
    <channel>
        <title>پایگاه خبری رضوی - آخرين عناوين بوشهر :: نسخه کامل</title>
        <description><![CDATA[تهیه شده توسط پایگاه خبری رضوی]]></description>
        <link>https://www.razavi.news/fa/states/bushehr</link>
        <lastBuildDate>Thu, 28 May 2026 10:58:11 GMT</lastBuildDate>
        <generator>استوديو خبر (سيستم جامع انتشار خبر و اتوماسيون هيئت تحريريه) نسخه 3.0</generator>
        <image>
            <url>https://www.razavi.news/skins/default/fa/normal/ch01_newsfeed_logo.gif</url>
            <title>پایگاه خبری رضوی - آخرين عناوين بوشهر :: نسخه کامل</title>
            <link>https://www.razavi.news/fa/states/bushehr</link>
            <width>100</width>
            <height>70</height>
            <description><![CDATA[تهیه شده توسط پایگاه خبری رضوی]]></description>
        </image>
        <language>fa</language>
        <copyright>نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری رضوی آزاد است.</copyright>
        <pubDate>Thu, 28 May 2026 10:58:11 GMT</pubDate>
        <category>بوشهر</category>
        <ttl>60</ttl>
        <atom:link href="https://www.razavi.news/rssau.dg4t64qddth9e,gc7.k44k..em15f564lf.xml" rel="self" type="application/rss+xml" />
        <item>
            <title>پرچم سبز علوی در ساحل خلیج فارس به اهتزاز درآمد</title>
            <link>https://www.razavi.news/fa/news/129508/پرچم-سبز-علوی-ساحل-خلیج-فارس-اهتزاز-درآمد</link>
            <description><![CDATA[به گزارش پایگاه خبری رضوی، امام جمعه گناوه &nbsp;چهارشنبه در این آئین معنوی با تبریک دهه امامت و ولایت و گرامیداشت یاد همه شهدا به ویژه شهدای جنگ رمضان و امام شهید امت گفت: خدا را شاکریم که بار دیگر در این دهه مبارک قرار گرفته&zwnj;ایم و شهر و دیار خود را با برنامه&zwnj;های معنوی این ایام به عطر علوی معطر می&zwnj;کنیم.

حجت&zwnj;الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی با تقدیر از برگزارکنندگان این برنامه و حضور همه عاشقان علوی، خادمیاران رضوی شهرستان و همه شرکت&zwnj;کنندگان در این مراسم اظهار کرد: امروز همزمان با دهه مبارک امامت و ولایت، همانند سال&zwnj;های گذشته پرچم سبز علوی در ساحل نیلگون خلیج فارس در این شهرستان به اهتزاز درآمد.




وی ضمن توصیه به پیروی از سبک زندگی علوی اظهار کرد: همه باید در زندگی فردی و اجتماعی سیره ائمه اطهار (ع) و امیرالمومنین علی (ع) را سرلوحه خود قرار دهیم و در این مسیر گام برداریم.

حجت الاسلام رکنی حسینی با بیان اینکه به تعبیر پیامبر اکرم (ص)، ذکر و یاد امام علی (ع) عبادت است، ادامه داد: باید تلاش کنیم در برنامه&zwnj;های این ایام حضوری پرشور داشته باشیم و شهر و دیار خود را مزین به یاد و نام امیرالمؤمنین علی (ع) کنیم.




وی با اشاره به برگزاری پرشور تجمع مردمی در این ایام اضافه کرد: تجمعات مردمی جلوه&zwnj;ای از غدیر امیرالمؤمنین علی (ع) و نام بلند آن حضرت است و ذکر &laquo;حیدر حیدر&raquo; در این تجمعات که بیش از ۸۰ شب از آن می&zwnj;گذرد، تجلی یاد غدیر است.

امام جمعه گناوه با اشاره به عملکرد بنیاد بین&zwnj;المللی غدیر شهرستان و تقدیر از دبیر این بنیاد ، گفت: این بنیاد در سال گذشته با همکاری و همراهی فعالان فرهنگی و دوستداران علوی و عاشقان اهل بیت (ع)، در استان بوشهر مقام دوم و در سال قبل از آن مقام اول را کسب کرد.




در این آئین همچنین گروه سرود موسسه قرآنی ریحانه&zwnj;النبی (ص) به اجرای سرود پرداخت و مداحی نیز از دیگر بخش&zwnj;های برنامه بود.

با آغاز دهه امامت و ولایت که از روز عرفه تا عید غدیر ادامه دارد برنامه های متنوع این دهه در شهرستان گناوه با شعار محوری امسال &laquo;غدیر، میثاق امت با ولایت&raquo; همزمان با سراسر کشور آغاز شده است که تا پایان این دهه تداوم خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری مهر&nbsp;]]></description>
            <category>بوشهر</category>
            <pubDate>Thu, 28 May 2026 06:25:39 GMT</pubDate>
            <guid isPermaLink="false">https://www.razavi.news/fa/news/129508/پرچم-سبز-علوی-ساحل-خلیج-فارس-اهتزاز-درآمد</guid>
            <enclosure url="https://www.razavi.news/images/docs/000129/n00129508-b.jpg" length="61206" type="image/jpeg"/>
        </item>
        <item>
            <title>نخستین مرحله جشنواره ملی مشاعره رضوی ۳۰ فروردین برگزار می‌شود</title>
            <link>https://www.razavi.news/fa/news/128827/نخستین-مرحله-جشنواره-ملی-مشاعره-رضوی-۳۰-فروردین-برگزار-می-شود</link>
            <description><![CDATA[به گزارش پایگاه خبری رضوی شهرام فرجی در نشست شورای سیاست&zwnj;گذاری چهاردهمین جشنواره ملی دوسالانه مشاعره رضوی اظهار کرد: بر اساس گاه&zwnj;شمار جشنواره و برنامه&zwnj;ریزی&zwnj;های انجام شده، قرار بود مرحله نخست این رویداد ۹ اسفند سال گذشته برگزار شود که به دلیل وقوع جنگ تحمیلی سوم و درخواست شرکت&zwnj;کنندگان، برگزاری این مرحله به تعویق افتاد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به هماهنگی&zwnj;های انجام شده با بنیاد فرهنگی و هنری امام رضا (ع) و آمادگی دبیرخانه جشنواره مشاعره رضوی، مرحله نخست این رویداد که شامل آزمون تستی و برخط است، یکشنبه ۳۰ فروردین از ساعت ۸ تا ۲۰ برگزار می&zwnj;شود.&nbsp;

فرجی تعداد سوالات در نظر گرفته شده برای هر شرکت&zwnj;کننده در این مرحله را ۱۵ سوال تصادفی از مجموع ۱۰۰ سوال موجود در بانک سوالات برشمرد و گفت: شرکت&zwnj;کنندگان تنها یک&zwnj;بار می&zwnj;توانند در مهلت ۳۰ دقیقه&zwnj;ای به سوالات مرحله نخست جشنواره مشاعره رضوی پاسخ دهد.
&nbsp;
وی، تمایز شکل صحیح خوانش ابیات، تشخیص وزن شعر، شناخت ردیف و قافیه و درک معنا و دریافت ادبی را از محورهای سوالات آزمون مرحله نخست جشنواره بیان کرد.&nbsp;

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: شرکت&zwnj;کنندگانی که بتوانند امتیاز تعیین شده در مرحله نخست جشنواره مشاعره رضوی را کسب کنند، در مرحله بعدی این رویداد به صورت گروهی و با حضور داوران، توان خود را در مشاعره آنلاین به بوته آزمایش می&zwnj;گذارند.

فرجی درباره زمان اجرای مراحل مشاعره آنلاین و بخش حضوری جشنواره نیز تصریح کرد: با توجه به تغییرات پیش آمده در گاه&zwnj;شمار جشنواره، تلاش می&zwnj;شود در هماهنگی با بنیاد فرهنگی و هنری امام رضا(ع)، زمان و نحوه برگزاری ۲ مرحله دیگر به زودی اعلام شود.&nbsp;

وی خاطرنشان کرد: نظر دبیرخانه جشنواره آن است که این رویداد به شکل مطلوب و با زمانبندی قابل قبول اجرا شود اما با توجه به شرایط کنونی کشور، تصمیم&zwnj;گیری در این باره نیازمند برنامه&zwnj;ریزی دقیق&zwnj;تری است.

یادآور می&zwnj;شود، بیست و دومین دوره جشنواره بین&zwnj;المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) با شعار &laquo;ایرانِ امام رضا (ع)&raquo; در ۹ گروه شعر و ادبیات، ادبیات کودک و نوجوان، فیلم، هنرهای نمایشی، فضای مجازی، هنرهای تجسمی، آواها و نواها، روستایی و عشایری و بخش پژوهشی در حال برگزاری است که چهارمحال و بختیاری در این دوره میزبانی چهاردهمین جشنواره ملی دوسالانه مشاعره رضوی را بر عهده دارد.]]></description>
            <category>بوشهر</category>
            <pubDate>Thu, 16 Apr 2026 09:15:53 GMT</pubDate>
            <guid isPermaLink="false">https://www.razavi.news/fa/news/128827/نخستین-مرحله-جشنواره-ملی-مشاعره-رضوی-۳۰-فروردین-برگزار-می-شود</guid>
            <enclosure url="https://www.razavi.news/images/docs/000128/n00128827-b.jpg" length="77878" type="image/jpeg"/>
        </item>
        <item>
            <title>۶ نمایش با موضوع جنگ رمضان و دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه</title>
            <link>https://www.razavi.news/fa/news/128654/۶-نمایش-موضوع-جنگ-رمضان-دانش-آموزان-مدرسه-شجره-طیبه</link>
            <description><![CDATA[به گزارش پایگاه خبری رضوی به نقل از ایران تئاتر، بعد از آغاز جنگ تحمیلی رمضان توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران&nbsp;و جنایت&zwnj;های بزرگ دشمن، هنرمندان تئاتر میناب، شش اثر با موضوع فجایع جنگ و به&zwnj;ویژه حمله به دبستان&nbsp;شجره طیبه تولید و اجرا&nbsp; کردند.&nbsp;
شش نمایش اجرا شده به شرح زیر هستند:
نمایش &laquo;شجره طیبه&raquo;، به نویسندگی و کارگردان ایوب رحیمی&zwnj;شهواری&nbsp;
نمایش &laquo;امدادگر&raquo;، به نویسندگی و کارگردانی خالد رحیمی&zwnj;شهواری&nbsp;
نمایش &laquo;ساعت ۱۱&raquo; به نویسندگی و کارگردانی جعفر مویدی&nbsp;
نمایش &laquo;منبر ملا احمد&raquo;، به نویسندگی و کارگردانی احسان کریم&zwnj;آبادی&nbsp;
نمایش &laquo;آن مدرسه&raquo; به نویسنده و کارگردانی محمدزارعی سرباران
نمایش &laquo;ابراهیم در آتش&raquo; به نویسنده و کارگردانی داوود رمضان&zwnj;زاده
این ۶ نمایش، هرشب علاوه بر مرکز شهر میناب، در روستای قاسم جلالی نیز اجرا می&zwnj;شوند.&nbsp;]]></description>
            <category>بوشهر</category>
            <pubDate>Mon, 23 Mar 2026 12:28:12 GMT</pubDate>
            <guid isPermaLink="false">https://www.razavi.news/fa/news/128654/۶-نمایش-موضوع-جنگ-رمضان-دانش-آموزان-مدرسه-شجره-طیبه</guid>
            <enclosure url="https://www.razavi.news/images/docs/000128/n00128654-b.jpg" length="110527" type="image/jpeg"/>
        </item>
        <item>
            <title>نوروز،میراثی که امسال نوای آن بر دایره جنگ‌ نواخته شد</title>
            <link>https://www.razavi.news/fa/news/128645/نوروز-میراثی-امسال-نوای-دایره-جنگ-نواخته</link>
            <description><![CDATA[
به گزارش پایگاه خبری رضوی، نوروز باستانی بیش از یک آئین و یادگار قرن ها است که سینه به سینه منتقل شده و در احادیث و روایات دینی بسیاری نیز بر پاسداشت آن تأکید شده است،آنچه این امر را از سالیان گذشته متمایز کرده،همزمانی آغاز سال جدید با جنگی است که آمریکا و رژیم صهیونیستی متجاوز بر آسمان مرز و بوم ایران زمین براه انداختند،تجاوزی که بدنبال آن رهبر فقید انقلاب اسلامی،آیت الله سید علی خامنه ای ره و تعداد کثیری از هموطنانمان به شهادت رسیدند، مردم امسال به عهد هر ساله و اینبار برای حفظ رکن فرهنگ ایران زمین لباس نوروز را بر تن وطن دوختند.

نوروز برغم تمام چالش هایی که موشکباران و بمباران دشمن ایجاد کرده بود برپا شد،تا دشمن بداند همانطور که در هیچ یک از محورهای دینی،سیاسی،اقتصادی نتوانست خللی ایجاد کند،توان خدشه دار کردن فرهنگ ایران زمین را نیز ندارد.

تاکید بر برپایی نوروز توسط دولتمردان
رئیس جمهور کشور ایران،مسعود پزشکیان در محورهای سخنان خود به مناسبت سال جدید بر نهادینه کردن بیش از پیش فرهنگ همدلی و اتحاد نوروز باستانی تاکید کرد و بر این اساس نیز تمهیدات لازم برای آن را برنامه ریزی کرد امری که طی آن دولتمردان بر فراهم کردن شرایط مطلوب ضرو ی اهتمام ورزیدند مسئله&zwnj;ای که کمتر کشوری در دوران جنگ برای آن وقت گذاشته یا مورد توجه دولتمردان قرار می&zwnj;گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از آغاز توزیع میوه تنظیم بازار ویژه ایام پایانی سال در استان خبر داد و گفت: توزیع ۱۰۵ تن سیب درختی و پرتقال از امروز در بوشهر و شهرستان&zwnj;های استان آغاز می&zwnj;شود.
مرتضی بحرانی اظهار داشت: در راستای تأمین نیاز شهروندان در ایام پایانی سال و تنظیم بازار، تمهیدات لازم برای تأمین و ذخیره&zwnj;سازی میوه شب عید در استان انجام شده است.

وی افزود: در این راستا ۴۵تن سیب درختی زرد و قرمز و ۶۰ تن پرتقال والنسیا جنوب با کیفیت مناسب و قیمت مصوب توزیع خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه قیمت مصوب هر کیلوگرم سیب درختی و پرتقال به ترتیب ۱۳۰ و ۱۱۵ هزار تومان خواهد بود اضافه کرد: از امروز در میادین میوه و تره بار استان توزیع خواهد شد.
بحرانی بیان کرد: تلاش شده است این میوه&zwnj;ها با کیفیت مطلوب و قیمت مناسب در اختیار شهروندان قرار گیرد تا مردم برای تأمین میوه مورد نیاز شب عید با مشکل خاصی مواجه نشوند.
شهرداری ها نیز تمهیدات لازم را برای حضور فروشندگانی که هر ساله با برپایی بساط سفره هفت سین چهره خیابان ها را رنگین کردند و همچنین تعبیه المان های مرتبط با نوروز بر تن شهرها و روستاها در مسیر ایجاد شوق و ذوق برپایی نوروز گام مهمی برداشتند.

بازارهای نوروزی در روزهای پایانی سال ۱۴۰۴

هرساله کاسبان دست فروش دو هفته مانده به پایان سال سبزه را بر هفت سین گره زده و در خیابان های اصلی شهر بساط می&zwnj;کنند اما امسال این امر بدلایل متعددی با تاخیر بوقوع پیوست.

زن سبزه فروش در حالی که کارت می&zwnj;کشید گفت: امسال سه روز مانده به پایان سال بساط کردیم میترسیدم موشک بر سرم بیفتد،آخر هیچ اعتباری به حرف آمریکا و اسرائیل نیست،این صحبت ها که می&zwnj;گفت من با مردم عادی کار ندارم را قبلا به عراق و افغانستان هم زده بود.

دست فروش تبعه افغانستان ترشی و لواشک هایش را می&zwnj;چید و در تایید سخنان زن فروشنده ادامه داد:راست می&zwnj;گوید به ما هم همین ها را گفت اما بسیاری از بستگانم به اعتماد سخنان او زیر بمباران شهید شدند و ما نیز آواره.

وی اضافه کرد:فرق ایرانی ها با دیگر ملت ها همین خالی نکردن شهر و عرصه های فرهنگی است،رزق و روزی در وفاداری به وطن است.
زن فروشنده صحبت پیرمرد افغانستانی را قطع کرد و افزود:من و تمام این فروشندگانی که اینجا بساط کردند آمدیم چون مطمئنیم که یک ایرانی دست از هویت خودش نمی&zwnj;کشد و هیچ نیرویی نمی&zwnj;تواند ما را گوشه نشین کند.

نوروز بخشی از هویت ایران زمین

دخترجوان در حالی که سمنو و سنجد ها را جدا می&zwnj;کرد بیان کرد:خانواده های ایرانی امسال دل و دماغ عید ندارند اما تصور اینکه حذف مراسم باستانی منجر به صحه نهادن بر خیال پوچ دشمن به منزله خدشه دار کردن فرهنگ ایرانی باشد موجب شده برای تهیه هفت سین به بازار بیایند.

پسربچه ای بهمراه پدرش در حال فروش ماهی و شمع بودند که پیرزنی کنار آنها ایستاد و به خبرنگار&nbsp;ایرنا&nbsp;بیان کرد:اتفاقا امسال مراسم نوروز را پررنگ تر از هرسال دیگر به جا می&zwnj;آوریم،این هویت ما است و جنگ کوچک&zwnj;تر از آن است که بتواند تغییری در آن ایجاد کند.


نوروز برپا شد

لحظه تحویل سال برای بسیاری از ایرانیان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و سال ۱۴۰۵ در ساعت ۱۸:۱۵ دقیقه روز جمعه در کنار یاد و خاطره شهدای ایران زمین که سفره هفت سین را در آغوش کشیده بودند آغاز شد،آنچه چیدمان اصلی این نوروز را تعریف می&zwnj;کرد امید،اتحاد و همدلی یک ایران بود.

مردم در این نوروز با دیدار از خانواده های جانباختگان و همچنین عیادت مجروحین این جنگ نابرابر،همدلی و اتحاد ایرانی را در کاغذکادوهای امید و آینده ای روشن پیچیده و به یکدیگر هدیه دادند.
بسیاری از مردم و بویژه خانواده شهدا و جانبازان در لحظه سال تحویل با حضور در گلزار شهدا با برپایی سفره های هفت سین نسبت به بیعت با آرمان های مجاهدان و رزمندگان وطن اقدام کردند وبسیاری از مردم در میدان و خیابان اصلی شهر جمع شدند و با در دست گرفتن پرچم سه رنگ ایران همدلی،وطن پرستی،اتحاد و شجاعت ایرانی را در لحظه تحویل سال با فریاد&quot;چو ایران نباشد تن من مباد&quot; به گوش جهانیان رساندند.

مرد جوان با لبخندی روی لب گفت:ترامپ باید بداند در تمام جنگ هایی که تا کنون در جهان به راه انداخته هیچ ملتی شبیه ایران نبوده و نخواهد بود برغم غمی که از فقدان رهبر در دل داریم نوروز را پاس می&zwnj;داریم و اعلام می&zwnj;کنیم ایران و ایرانی تا ابد جاودان است.


نوروز،میراثی که بر دایره جنگ نواخته شد

فرهنگ غنی ایرانی،آنچه که امروز از نیاکان ما به یادگار مانده است،زخم وقایع بسیاری را در پیچ و خم تاریخ بر پیکر خود دارد و هرگز هیچ بشر و بنی بشری را توان دست درازی به هویت ملی ایران و ایرانی نیست،سطر به سطر تاریخ سترگش پر از رشادت و دلاوری های جان برکفان و مدافعان وطن است،از امسال در تاریخ اینگونه خواهند نوشت سالی که خیال پوچ دشمن برای تغییر در فرهنگ ایرانی به در بسته خورد، سالی که نوای نوروز به دست مردم ایران زمین بر دایره جنگ نواخته شد.



منبع: ایرنا



]]></description>
            <category>بوشهر</category>
            <pubDate>Sun, 22 Mar 2026 14:15:41 GMT</pubDate>
            <guid isPermaLink="false">https://www.razavi.news/fa/news/128645/نوروز-میراثی-امسال-نوای-دایره-جنگ-نواخته</guid>
            <enclosure url="https://www.razavi.news/images/docs/000128/n00128645-b.jpg" length="191440" type="image/jpeg"/>
        </item>
        <item>
            <title>فرصت نهایی برای روایت‌های رضوی در بوشهر تمدید شد</title>
            <link>https://www.razavi.news/fa/news/128239/فرصت-نهایی-روایت-های-رضوی-بوشهر-تمدید</link>
            <description><![CDATA[
به گزارش رضوی از بوشهر، صدیقه اشرافی با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به استقبال گسترده نویسندگان و درخواست&zwnj;های مکرر برای بهره&zwnj;مندی از زمان بیشتر، مهلت ارسال آثار به دبیرخانه پانزدهمین جشنواره ملی داستان کودک و نوجوان رضوی در استان بوشهر برای دومین&zwnj;بار تمدید شد و علاقه&zwnj;مندان تا ۲۵ اسفند فرصت دارند آثار خود را ارسال کنند.

وی افزود: این تمدید با هدف ارتقای کیفیت آثار ارسالی و فراهم&zwnj;سازی امکان مشارکت حداکثری نویسندگان، مربیان ادبی و فعالان حوزه کودک و نوجوان صورت گرفته است تا آثار خود را در چارچوب محورهای اعلام&zwnj;شده و مطابق ضوابط جشنواره به دبیرخانه ارسال کنند.

مسئول دبیرخانه جشنواره تصریح کرد: جشنواره ملی داستان کودک و نوجوان رضوی با رویکرد تبیین و ترویج معارف و سیره حضرت امام رضا علیه&zwnj;السلام در قالب ادبیات داستانی برگزار می&zwnj;شود و حمایت از تولید آثار فاخر در حوزه ادبیات کودک و نوجوان را در سطح استان و کشور دنبال می&zwnj;کند.

اشرافی در خصوص مهلت ارسال آثار، انجام فرایند داوری و برگزاری اختتامیه تأکید کرد: ۲۵ اسفند آخرین مهلت تعیین&zwnj;شده برای ارسال آثار است،داوری آثار&nbsp; دهه سوم&nbsp; اسفند ماه و آئین اختتامیه نیمه دوم فروردین&nbsp; 1405 برگزار خواهد شد و پس از این تاریخ امکان تمدید مجدد وجود نخواهد داشت.
]]></description>
            <category>بوشهر</category>
            <pubDate>Mon, 23 Feb 2026 09:23:00 GMT</pubDate>
            <guid isPermaLink="false">https://www.razavi.news/fa/news/128239/فرصت-نهایی-روایت-های-رضوی-بوشهر-تمدید</guid>
            <enclosure url="https://www.razavi.news/images/docs/000128/n00128239-b.jpg" length="218078" type="image/jpeg"/>
        </item>
        <item>
            <title>بوشهر میزبان داستان نویسان رضوی شد</title>
            <link>https://www.razavi.news/fa/news/128206/بوشهر-میزبان-داستان-نویسان-رضوی</link>
            <description><![CDATA[
به گزارش رضوی از بوشهر، این کارگاه تخصصی با هدف ارتقای سطح کیفی آثار ارسالی به پانزدهمین جشنواره ملی داستان کودک و نوجوان رضوی و توانمندسازی نویسندگان جوان برگزار شد.

در این برنامه، شرکت&zwnj;کنندگان ضمن آشنایی با اصول حرفه&zwnj;ای داستان&zwnj;نویسی در حوزه ادبیات کودک و نوجوان به بررسی شیوه&zwnj;های خلق روایت&zwnj;های خلاقانه با مضامین رضوی پرداختند.

در این نشست آموزشی، سرفصل&zwnj;هایی همچون &laquo;شناخت ساختار داستان در ادبیات کودک و نوجوان&raquo;، &laquo;پرداخت شخصیت و زاویه دید متناسب با مخاطب نوجوان&raquo;، &laquo;چگونگی بهره&zwnj;گیری از مفاهیم رضوی در بستر روایت غیرمستقیم&raquo;، &laquo;اهمیت زبان سالم، روان و متناسب با گروه سنی&raquo; و &laquo;خلق تعلیق و کشمکش در داستان&zwnj;های تربیتی&raquo; مورد بحث و تحلیل قرار گرفت.

مصطفی خرامان در این کارگاه با تأکید بر ضرورت شناخت دقیق مخاطب کودک و نوجوان بیان کرد: داستان موفق در این حوزه اثری است که خارج از توصیه مستقیم، با برخورداری از ساختار حرفه&zwnj;ای بتواند مفاهیم معنوی را در قالب تجربه زیسته شخصیت&zwnj;ها به مخاطب منتقل کند.

این کارگاه با استقبال قابل توجه علاقه&zwnj;مندان همراه بود و علاوه بر حضور فعال نویسندگان و هنرجویان در محل برگزاری، پخش زنده آن نیز امکان بهره&zwnj;مندی مخاطبان از استان&zwnj;های مختلف کشور را فراهم ساخت.

گفتنی است، برگزاری این&zwnj;گونه دوره&zwnj;های آموزشی در راستای تقویت زیرساخت&zwnj;های آموزشی حوزه ادبیات کودک و نوجوان و ارتقای سطح کیفی آثار ارسالی به جشنواره&zwnj;های ملی ادامه خواهد داشت.
]]></description>
            <category>بوشهر</category>
            <pubDate>Sat, 21 Feb 2026 11:04:13 GMT</pubDate>
            <guid isPermaLink="false">https://www.razavi.news/fa/news/128206/بوشهر-میزبان-داستان-نویسان-رضوی</guid>
            <enclosure url="https://www.razavi.news/images/docs/000128/n00128206-b.jpg" length="106166" type="image/jpeg"/>
        </item>
        <item>
            <title>برگزاری نمایشگاه بزرگ قرآن، کتاب و محصولات فرهنگی و مذهبی استان بوشهر</title>
            <link>https://www.razavi.news/fa/news/128045/برگزاری-نمایشگاه-بزرگ-قرآن-کتاب-محصولات-فرهنگی-مذهبی-استان-بوشهر</link>
            <description><![CDATA[
به گزارش رضوی از بوشهر، محمدحسین زندویان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و رئیس شورای سیاستگذاری نمایشگاه بزرگ قرآن، کتاب و محصولات فرهنگی و مذهبی استان بوشهر از برگزاری این رویداد فرهنگی خبر داد.

وی با اعلام این خبر اظهار داشت: نمایشگاه بزرگ قرآن، کتاب و محصولات فرهنگی و مذهبی استان بوشهر در قالب جشنواره &laquo;ضیافت الهی&raquo; با شعار &laquo;ایران در پناه قرآن&raquo; و با رویکرد طرح ملی &laquo;زندگی با آیه&zwnj;ها&raquo; از ۲۶ بهمن&zwnj; ماه تا ۸ اسفندماه سال جاری در محل مصلی نماز جمعه بوشهر برگزار می&zwnj;شود.

زندویان با اشاره به اهداف برگزاری این رویداد افزود: این نمایشگاه با هدف ترویج فرهنگ قرآنی، تقویت انس با کلام وحی و فراهم&zwnj;سازی بستر عرضه آثار مکتوب و محصولات فرهنگی و مذهبی استان برنامه&zwnj;ریزی شده و تلاش دارد زمینه حضور گسترده خانواده&zwnj;ها، فعالان فرهنگی و قرآنی و عموم مردم را فراهم آورد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر تصریح کرد: نمایشگاه یادشده همه&zwnj;روزه از ساعت ۹ صبح تا ۲۱ پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود و بخش&zwnj;های متنوعی در حوزه نشر قرآن، کتاب&zwnj;های دینی، محصولات فرهنگی و برنامه&zwnj;های جانبی فرهنگی و قرآنی در آن پیش&zwnj;بینی شده است.

وی با تأکید بر هم&zwnj;افزایی دستگاه&zwnj;های فرهنگی استان بیان کرد: این رویداد به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر و با همکاری اعضای کارگروه تبلیغ و ترویج شورای توسعه فعالیت&zwnj;های قرآنی استان و مشارکت دفتر امام جمعه بوشهر، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بوشهر، دستگاه&zwnj;ها و نهادهای اجرایی و نیز تشکل&zwnj;های قرآنی و مذهبی استان برگزار می&zwnj;شود.

زندویان در پایان خاطرنشان کرد: مؤسسه فرهنگی &laquo;نورالثقلین&raquo; شهرستان بوشهر به عنوان مجری این نمایشگاه، مسئولیت اجرای برنامه&zwnj;ها و هماهنگی&zwnj;های اجرایی را بر عهده دارد و پیش&zwnj;بینی می&zwnj;شود این رویداد به عنوان یکی از برنامه&zwnj;های شاخص فرهنگی استان با استقبال گسترده شهروندان همراه شود.
]]></description>
            <category>بوشهر</category>
            <pubDate>Sun, 15 Feb 2026 05:40:10 GMT</pubDate>
            <guid isPermaLink="false">https://www.razavi.news/fa/news/128045/برگزاری-نمایشگاه-بزرگ-قرآن-کتاب-محصولات-فرهنگی-مذهبی-استان-بوشهر</guid>
            <enclosure url="https://www.razavi.news/images/docs/000128/n00128045-b.jpg" length="75151" type="image/jpeg"/>
        </item>
        <item>
            <title>تلاش های گسترده برای ارتقای ادبیات کودک و نوجوان/تاکید بر حضور دانش آموزان و معلمان در جشنواره ادبیات کودک و نوجوان رضوی</title>
            <link>https://www.razavi.news/fa/news/127845/تلاش-های-گسترده-ارتقای-ادبیات-کودک-نوجوان-تاکید-حضور-دانش-آموزان-معلمان-جشنواره-رضوی</link>
            <description><![CDATA[به گزارش رضوی از استان بوشهر، نشست هم&zwnj;اندیشی پانزدهمین جشنواره ملی داستان کودک و نوجوان رضوی با حضور عباس مطاف معاون فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، محمود حسنی توابع معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر، اعضای هیأت اندیشه&zwnj;ورز جشنواره، رئیس گروه فرهنگی و مسئول دبیرخانه جشنواره برگزار شد.
در این نشست، بر ضرورت هم&zwnj;افزایی میان دستگاه&zwnj;های فرهنگی و آموزشی استان در راستای ترویج ادبیات متعهد کودک و نوجوان تأکید شد و حاضران، نقش آموزش و پرورش را به&zwnj;عنوان یکی از اصلی&zwnj;ترین بسترهای شناسایی، پرورش و هدایت استعدادهای ادبی نسل نوجوان مورد توجه قرار دادند. همچنین راهکارهای تقویت مشارکت دانش&zwnj;آموزان و معلمان در این رویداد ملی مورد بررسی قرار گرفت.
عباس مطاف معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر در این نشست با اشاره به اهمیت سیاست&zwnj;گذاری منسجم در رویدادهای فرهنگی اظهار کرد: پانزدهمین جشنواره ملی داستان کودک و نوجوان رضوی بر پایه رویکردی برنامه&zwnj;محور و مسئله&zwnj;محور طراحی شده و هدف آن ارتقای سطح کیفی تولیدات ادبی، شناسایی ظرفیت&zwnj;های مستعد و هدایت جریان داستان&zwnj;نویسی کودک و نوجوان در چارچوب ارزش&zwnj;های فرهنگی تعریف&zwnj; شده است.
وی افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر با همکاری آموزش و پرورش و همراهی هیأت اندیشه&zwnj;ورز جشنواره در مسیر تقویت ساختار اجرایی، انسجام رسانه&zwnj;ای و توسعه مشارکت فعال جامعه هدف گام برمی&zwnj;دارد و این هم&zwnj;افزایی نهادی می&zwnj;تواند به تثبیت جایگاه جشنواره در سطح ملی و افزایش اثربخشی فرهنگی آن منجر شود.
در ادامه محمود حسنی توابع معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان با اشاره به جایگاه جشنواره&zwnj;های ادبی در فرآیند تربیت فرهنگی بر لزوم برنامه&zwnj;ریزی هدفمند و مستمر برای نهادینه&zwnj;سازی فرهنگ داستان&zwnj;نویسی در میان کودکان و نوجوانان تأکید کرد و تعامل مؤثر میان اداره کل فرهنگ، اداره کل آموزش و پرورش و دستگاه&zwnj;های فرهنگی را عاملی تعیین&zwnj;کننده در موفقیت چنین رویدادهایی دانست.]]></description>
            <category>بوشهر</category>
            <pubDate>Thu, 05 Feb 2026 16:51:19 GMT</pubDate>
            <guid isPermaLink="false">https://www.razavi.news/fa/news/127845/تلاش-های-گسترده-ارتقای-ادبیات-کودک-نوجوان-تاکید-حضور-دانش-آموزان-معلمان-جشنواره-رضوی</guid>
            <enclosure url="https://www.razavi.news/images/docs/000127/n00127845-b.jpg" length="92869" type="image/jpeg"/>
        </item>
        <item>
            <title>استقبال از کارگاه آموزش داستان‌ نویسی رضوی در دشتستان</title>
            <link>https://www.razavi.news/fa/news/127758/استقبال-کارگاه-آموزش-داستان-نویسی-رضوی-دشتستان</link>
            <description><![CDATA[به گزارش رضوی از بوشهر، این کارگاه آموزشی با هدف ارتقای دانش تخصصی داستان&zwnj;نویسی در حوزه کودک و نوجوان و شناسایی استعدادهای ادبی برگزار شد و فضای آموزشی آن زمینه&zwnj;ای مناسب برای تبادل تجربه و گفت&zwnj;وگوی تخصصی میان شرکت&zwnj;کنندگان فراهم آورد.
در این کارگاه، سیروس فتحی به عنوان مدرس به تبیین مباحث بنیادین داستان&zwnj;نویسی پرداخت و تلاش کرد با رویکردی آموزشی و کاربردی، مفاهیم نظری را به تجربه عملی نزدیک کند.
حضور فعال هنرجویان و مشارکت مستمر آنان در بحث&zwnj;ها، نشان&zwnj;دهنده اهمیت و ضرورت برگزاری چنین برنامه&zwnj;هایی در سطح شهرستان&zwnj;ها بود.
عناصر داستان، شخصیت&zwnj; پردازی، زاویه دید و اوج و فرود منطقی داستان از جمله سرفصل&zwnj;های اصلی مطرح&zwnj; شده در این کارگاه بود که با مثال&zwnj;های متنوع و تحلیل آثار داستانی به&zwnj; صورت دقیق مورد بررسی قرار گرفت که این مباحث با هدف تقویت ساختار روایت و انسجام داستانی در آثار نویسندگان جوان ارائه شد.
برگزاری این کارگاه و استقبال مطلوب از آن، بیانگر ظرفیت بالای شهرستان دشتستان در حوزه ادبیات کودک و نوجوان و علاقه&zwnj;مندی نسل جوان به فعالیت&zwnj;های فرهنگی و هنری است و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر، استمرار این برنامه&zwnj;های آموزشی را در راستای حمایت از جریان&zwnj;های ادبی و تقویت بنیان&zwnj;های فرهنگی استان ارزیابی می&zwnj;کند.
شایان گفتن است،در ادامه حاضرین در این کارگاه آموزشی به تبادل نظر پرداختند و با اعطاء گواهی حضور، کارگاه آموزش داستان نویسی کودک و نوجوان رضوی در شهرستان دشتستان به کار خود پایان داد.]]></description>
            <category>بوشهر</category>
            <pubDate>Mon, 02 Feb 2026 06:39:34 GMT</pubDate>
            <guid isPermaLink="false">https://www.razavi.news/fa/news/127758/استقبال-کارگاه-آموزش-داستان-نویسی-رضوی-دشتستان</guid>
            <enclosure url="https://www.razavi.news/images/docs/000127/n00127758-b.jpg" length="110359" type="image/jpeg"/>
        </item>
        <item>
            <title>برگزاری کارگاه آموزش داستان‌ نویسی رضوی در دشتستان</title>
            <link>https://www.razavi.news/fa/video/127760/برگزاری-کارگاه-آموزش-داستان-نویسی-رضوی-دشتستان</link>
            <description></description>
            <category>بوشهر</category>
            <pubDate>Mon, 02 Feb 2026 06:27:05 GMT</pubDate>
            <guid isPermaLink="false">https://www.razavi.news/fa/video/127760/برگزاری-کارگاه-آموزش-داستان-نویسی-رضوی-دشتستان</guid>
            <enclosure url="https://www.razavi.news/images/docs/000127/n00127760-b.jpg" length="101582" type="image/jpeg"/>
        </item>
    </channel>
</rss>
